Koelkast reparatie Amsterdam

Koelkast reparatie Amsterdam

Koelkast reparatie Amsterdam is er voor reparatie aan alle merken koelkasten en vriezers, maar ook indien u uw nieuwe koelkast wilt laten inbouwen, zijn wij er voor u !koelkast reparatie amsterdam

Een ingebouwde koelkast of vriezer versmelt qua uiterlijk met de rest van de keuken. In plaats van een standaard koelkastdeur voorzien van merknaam en eventueel een display, wordt er bij een inbouwkoelkast een frontje of kastdeur geplaatst in dezelfde stijl als de rest van de keuken. Het inbouwen van witgoed-apparatuur is een trend die nog steeds aan populariteit wint en in vele soorten en maten verkrijgbaar is.

Inmiddels zijn er van nagenoeg alle bekende koelkastmerken reeds inbouw-modellen te koop. Deze verschillen op een aantal punten van de ‘gewone’ vrijstaande koelkast. Het belangrijkste punt betreft het ventilatiesysteem: Hoewel het ook voor vrijstaande koelkasten van belang is dat deze goed kunnen ventileren, is dit bij inbouw-modellen nog crucialer.  Immers zijn luchttoevoer en –afvoer  in een kast doorgaans beperkter dan daarbuiten. Werkt de afvoer van warme lucht niet optimaal, dan kan de koelkast gaan condenseren en wordt de levensduur ervan significant teruggebracht.

Zodoende zijn inbouwkoelkasten en –vriezers doorgaans zo ontworpen dat zij hun warme lucht van voren aanzuigen, middels een ventilatierooster onder de deur van het apparaat. Dit in tegenstelling tot vrijstaande modellen die doorgaans van achteren aanzuigen. Inbouwmodellen stoten de warme lucht vervolgens naar boven uit, zodoende dient er van boven dus voldoende ruimte te zijn om de warme lucht te laten ontsnappen.

U begrijpt het al: Een koelkast kun je beter niet zelf in gaan bouwen. Naast de ventilatie-problematiek vormen ook de afmeting vaak een probleem. Om te zorgen dat deze goed in de verschillende type keukenkasten passen, zijn inbouwkoelkasten doorgaans iets smaller dan de standaardmaat van 60 cm.

Koelkast reparatie Amsterdam

Koelkast reparatie Amsterdam beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van koelkasten en/of vriezers inbouwen, de problemen die u tegen kunt komen wanneer u zelf aan de slag gaat, alsmede allerhande storingen en defecten. Mocht u  van plan zijn om uw vrijstaande koelkast in te laten bouwen, vraag dan vooraf deskundig advies en laat een vakbekwame monteur deze problemen voor u nalopen.

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen omtrent een inbouwkoelkast en het maken van een afspraak voor inventarisatie en/of uitvoering van een reparatie. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon nummer 020-2610263, stuur een email via ons contactformulier, of maak online een afspraak.

Ons team van witgoed monteurs staat voor u klaar!