Miele vaatwasser code F13

Miele vaatwasser code F13 duidt op een storing in de watertoevoer.
Deze foutcode kan diverse oorzaken hebben, zoals een kraan die niet open gedraaid is, of een watertoevoer filter dat vervuild is.miele vaatwasser code f13

Tevens kan het zo zijn dat bij een Miele vaatwasser code F13 de waterslang geblokkeerd is door een knik.

Door een langdurige knik in de waterslang, kan het materiaal poreus worden en gaan scheuren. Indien dit voorkomt, dan dient de waterslang vervangen te worden.

Mocht u een dergelijk probleem ervaren en komt u er zelf niet uit, belt u dan gerust met Witgoed Reparatie Amsterdam (06-86360040), stuur een email naar [email protected] of maak zelf online een afspraak voor een bezoek van onze monteur.

 

 

6 reacties op “Miele vaatwasser code F13

 1. Een ander witgoed reparatie bedrijf gaf dit als een printplaat probleem aan. Ben gelukkig dat ik jullie op internet heb gevonden anders was het misschien een dure Siemens wasmachine reparatie geweest. Jongens petje af.

  1. Ja, maar dan zijn ze zeker op voorhand vergeten om de waterkraan te checken of de watertoevoerfilter aan te pakken. Meten is weten dus men kan nooit van tevoren het zomaar op een printplaat gooien. Gelukkig had u geen printplaat problemen en u kunt weer uw wasje gaan draaien. Dank voor uw compliment.

 2. Na verhuizing storing in water af- en aanvoer. Pomp bleek tijdens verhuizing beschadigd te zijn. Reparatie snel en goed uitgevoerd. Betreft Miele wasmachine reparatie. Witgoed reparatie in Amsterdam via website gebeld.

  1. Jammer van uw wasmachine pomp, maar dit kan men verwachten met onjuist transport van een witgoed machine. Snel, goed, goedkoop en inspelen op de wensen van klanten zijn zeker kenmerken van witgoed reparatie Amsterdam. Onze Miele monteurs hebben er plezier in gehad u te mogen helpen. Veel plezier met uw Miele wasmachine en dank voor uw reactie. Dit waarderen wij enorm.

 3. Bosch wasmachine liep niet meer (centrifugeren). De afvoerpomp bleek kapot te
  zijn. Snel (binnen 20 minuten) en naar tevredenheid opgelost. Helaas was de in rekening gebrachte vergoeding wel hoger dan vooraf verwacht EUR 160!!!

  1. Het kan soms idd tegenvallen dmv extra reparatietijd of duurdere witgoedonderdelen, toch stelen wij uw feedback op prijs.
   Met vriendelijke groet,
   Witgoed reparatie Amsterdam De Master

Reacties zijn gesloten.