Categoriearchief: Reparatie wasdroger

Wasdroger reparatie: Wasdrogers zijn er echt voor uw gemak. Wij leven nu eenmaal in een land waar het meer regent dan dat de zon schijnt.wasdroger repartie - witgoed-reparatie.net

Met mooi weer hangt u uw was eenvoudig buiten aan de lijn of droogmolen, maar wat doet u met slecht weer, of in de winter?

Als u het geluk hebt dat u een aparte ruimte hebt waar u uw was kunt drogen, dan is dat geweldig. Maar wat als u niet over deze mogelijkheid beschikt? Dan wordt het al snel de was over het traphek hangen of over de deur. In deze situatie is de wasdroger echt een uitkomst.

Maar wat nu als de wasdroger het ineens begeeft, u in de steek laat of een storingscode geeft? Dan moet u op zoek naar een goed witgoed reparatiebedrijf.

Bij Witgoed reparatie Amsterdam kunt u eenvoudig een afspraak hiervoor maken met zeer ervaren, vakbekwame monteurs, die zeer veel ervaring hebben in het repareren van wasdrogers.

Mogelijkheden voor contact met Witgoed reparatie Amsterdam:

[email protected]

Bel: 0686360040

Maak eenvoudig uw afspraak middels ons online systeem

Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk berichten.

Droger droogt niet goed

Droger droogt niet goed en stopt halverwege. De condensdroger droogt wel, piept daarna om te laten dat het programma afgelopen is. Als ik dan de deur opendoe, dan is de was nog vochtig. Dan start ik weer hetzelfde programma en dit probleem herhaalt zich een aantal keren.Droger droogt niet goed

Droger werkt niet: het reservoir knippert, dus ik denk dat de pomp vies is of kapot.

Droger; lampje pluizenfilter knippert, het programma stopt al na 10 minuten.

Mijn droger geeft een slotje aan en werkt nu niet meer.

Droger droogt niet goed zoals voorheen. Het is een self cleaning condensdroger. Filter is schoongemaakt. Hij blijft wel draaien, maar er komt geen warme lucht in de droger en de was wordt niet droog.

Programma start, stopt dan en het  rode lampje ‘reservoir’ gaat branden. De was is dan nog nat.

Mijn wasdroger geeft halverwege het programma aan dat hij klaar is, maar dan blijkt de was nog niet droog te zijn. Het wordt tijd voor een wasdroger expert.