Categorie archieven: Wasmachine reparatie Amsterdam

Wasmachine reparatie: Vaak raakt men in paniek als een wasmachine problemen of foutmeldingen geeft. Heden ten dage kan men gewoonweg niet meer zonder wasmachine.

Het idee dat men de kleding met de hand moet gaan wassen, is ondenkbaar.

Witgoed reparatie Amsterdam heeft voor u de meest voorkomende problemen, storingen en foutmeldingen op een rij gezet, welke in de praktijk regelmatig voorkomen.

Geen storing of foutcode die niet door Witgoed reparatie kan worden verholpen.

Een afspraak is snel gemaakt via ons online reserveringssysteem of via het contactformulier. U krijgt altijd direct een antwoord, of wij bellen u om een en ander door te spreken. Er is altijd wel een mouw te passen aan de voor u beschikbare tijden waarop u thuis kunt zijn voor een afspraak met onze monteur.

Bellen kan natuurlijk ook via 0686360040.

Graag tot ziens bij Witgoed reparatie Amsterdam

LG wasmachine storing 03

LG wasmachine storing 03

LG wasmachine storing 03: Wat betekent het en hoe kan het worden opgelost?

De 03-fout verschijnt op het display van de LG-wasmachine wanneer de machine niet binnen een bepaalde tijd kan leeglopen. Dit is meestal 5 minuten, maar bij sommige modellen kan dit wel 7-8 minuten duren. Gedurende deze hele tijd probeert de was-droogcombinatie constant het water af te voeren. Als het nog steeds niet leegloopt, wordt er een fout gegenereerd.

lg wasmachine storing 03 (oe)

De fout kan worden veroorzaakt door het volgende:

Een storing in de elektrische controller.

Het afvoerfilter en het slakkenhuis van de LG was-droogcombinatie zijn verstopt.

De afvoerslang van de was-droogcombinatie is geknikt, verstopt of versleten.

Verstopping in de afvoerleiding.

Defect van de afvoerpomp van de was-droogcombinatie.

De waterniveausensor in de wasmachine is defect.

De bedieningskast van de LG-wasmachine is defect.

LG wasmachine storing 03: De wasmachine pompt het water niet weg en het is niet hoorbaar als de afvoerpomp werkt – deze kenmerken betekenen dat de reden in de afvoerpomp (pomp) ligt. En het is waarschijnlijker dat de pompmotor kapot is. Als u de pomp hoort zoemen, maar er is geen aftap en de 03-fout wordt weergegeven, is de waaier waarschijnlijk defect.

De meest voorkomende reden voor een storing in de afvoerpomp is verstopping van de pomp door verschillende soorten vuil die zich hebben opgehoopt tijdens het gebruik van een LG-wasmachine. Vuil komt op de waaier terecht en kan een fout veroorzaken als het afvoerfilter, dat is aangebracht om de pomp te beschermen, verstopt is. Of als het vuil te fijn is. In sommige gevallen is het voldoende om de pomp te reinigen van vuil, pluisjes en haren. In sommige gevallen moet de waaier of de hele pomp worden vervangen.

LG wasmachine storing 03

Reparaties kunnen het beste worden uitgevoerd door een servicemonteur, aangezien de pomp voor diagnose en reiniging moet worden verwijderd.

Het eerste wat de monteur zal doen, is de wasmachine spanningsloos maken.

Vervolgens zal hij het resterende water afvoeren, de poedercontainer verwijderen en de afvoerslang en water aanzuigslang loskoppelen.

LG wasmachine storing 03: De meeste machines zijn niet voorzien van een bodem en de onderliggende onderdelen zijn vrij toegankelijk. Daarom wordt het apparaat op zijn kant gedraaid, waarbij de klemmen worden losgemaakt en de slangen naar de pomp worden verwijderd. Verwijder de pomp door deze 180 graden naar links te draaien.

Inspecteer de afvoerpomp en waaier en verwijder eventueel vuil ervan. Test de pomp indien nodig met een multimeter. Vervang beschadigde onderdelen door nieuwe.

Als de fout te wijten is aan de waterniveausensor, stopt de sensor met het signaleren van het waterniveau in de tank aan de elektronische kaart en als gevolg daarvan start de afvoer niet. De was-droogcombinatie gaat ervan uit dat er geen water in de tank zit. Houd er rekening mee dat voor deze fout niet altijd het hele apparaat moet worden vervangen.

Als de afvoer met tussenpozen loopt en fout 03 (OE) of andere foutcodes worden weergegeven, is de elektronische regeleenheid waarschijnlijk defect. Als dit het geval is, laat het dan repareren door een wasmachine monteur in Amsterdam. Hij zal de pinnen en sporen op het bord controleren, de uitgebrande IC’s opnieuw solderen of de besturingsmodule volledig vervangen.

In elke gecompliceerde situatie waarin een volledige of gedeeltelijke demontage van de wasmachine vereist is, kunt u het beste contact opnemen met een LG wasmachine reparatie service in Amsterdam of omstreken, om te voorkomen dat het probleem verergert.

Neem contact met ons op via 020-2610263.

Wasmachine stinkt – wat te doen?

Wasmachine stinkt – wat te doen?

Wasmachine stinkt – wat te doen? Dit is een veel voorkomende vraag. U kunt er iets aan doen.

Ruik je wel eens een vieze geur als je je was doet? Die geur komt waarschijnlijk uit je wasmachine. En hoewel het misschien niet de meest aangename zaak van de wereld is, zijn er manieren om een ​​stinkende wasmachine schoon te maken en voorgoed van die vieze geur af te komen.

wasmachine stinkt - wat te doen?

Oorzaken van wasmachinegeur

Vieze geur in mijn wasmachine? Machinegeur kan door een aantal dingen worden veroorzaakt, waaronder:

De machine niet regelmatig schoonmaken

Een van de meest voorkomende oorzaken van machinegeur is een ophoping van vuil, wasmiddel en wasverzachter in de wasmachine. Dit kan na verloop van tijd een stinkende omgeving creëren waardoor je kleding ook stinkt.

Vuile kleren wassen

Als je extra stinkende kleding in je machine wast, zullen ze er stinkend uitkomen. Zorg ervoor dat u uw wasgoed sorteert voordat u het wast, zodat u niet al te vuile en dagelijkse kleding door elkaar haalt. Zorg er bovendien voor dat u uw kleding wast op de juiste cyclus voor het type stof.

Te veel wasmiddel gebruiken

Als u te veel wasmiddel in uw machine gebruikt, kan deze een zeepachtig residu achterlaten dat op den duur gaat stinken. Zorg ervoor dat u de instructies op uw wasmiddel leest en gebruik alleen de aanbevolen hoeveelheid.

Wasmachine stinkt – wat te doen? Hoe maak je een stinkende wasmachine schoon?

Nu u enkele veelvoorkomende oorzaken van machinegeur kent, gaan we het hebben over het schoonmaken van een stinkende wasmachine. Het goede nieuws is dat het relatief eenvoudig is om te doen en slechts een paar minuten duurt. Dit is wat u moet doen:

Voer een lege cyclus uit: Het eerste dat u hoeft te doen, is een lege cyclus op uw machine uitvoeren. Dit helpt bij het verwijderen van vuil of resten die zich in de wasmachine hebben opgehoopt. Zorg er bovendien voor dat u heet water gebruikt, omdat dit helpt om eventuele aanwezige bacteriën te doden.

Reinig de wasmiddellade: Het volgende dat u hoeft te doen is de wasmiddellade schoonmaken. Dit is waar veel van de opbouw kan plaatsvinden, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het schoon is. U kunt dit doen door de lade te verwijderen en deze af te wassen met warm zeepsop.

Veeg de deurafdichting af: De deurafdichting is een ander gebied waar vuil en ophoping kan optreden. Veeg het af met een vochtige doek om eventueel aanwezig vuil te verwijderen.

Laat de deur open: Nadat u de machine hebt schoongemaakt, moet u de deur open laten zodat deze kan luchten. Dit zal helpen om eventuele toekomstige geuren te voorkomen.


Als je te maken hebt met een vieze geur in je wasmachine, wanhoop dan niet. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om het schoon te maken en de slechte geur kwijt te raken. Zorg ervoor dat je bovenstaande tips opvolgt, en je machine ruikt in een mum van tijd fris en schoon. Als je wasmachine gerepareerd moet worden, kijk dan eens bij wasmachine reparatie Amsterdam.

Wasmachine stinkt – wat te doen?

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en kunnen u helpen om uw machine in een mum van tijd weer aan de gang te krijgen. Bel vandaag nog uw wasmachine reparatie specialist.

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren, terwijl de verwachting is dat dit belangrijke apparaat geruisloos moet werken. Helaas is dit geen alleenstaand geval, maar een veelvoorkomend probleem dat bij veel huiseigenaren voorkomt.
Waarom maakt mijn wasmachine harde geluiden? Laten we de mogelijke redenen bespreken.

wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren: Losse trommelschroeven

Losse trommelschroeven zijn een van de meest voorkomende redenen waarom uw wasmachine harde geluiden maakt tijdens het centrifugeren. Na verloop van tijd kunnen de trillingen van de ring ervoor zorgen dat de schroeven losraken en er uiteindelijk uitvallen. Als dit gebeurt, kan de trommel vrij in de wasmachine bewegen, wat veel lawaai zal veroorzaken. Daarom is het belangrijk om de schroeven regelmatig te controleren en indien nodig vast te draaien.

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren: Versleten kuiplagers

Een andere veel voorkomende reden voor een luidruchtige wasmachine zijn versleten kuiplagers. De kuiplagers ondersteunen de binnenkuip van de wasmachine en laten deze soepel draaien. Na verloop van tijd kunnen de lagers versleten of beschadigd raken, waardoor de kuip onregelmatig gaat draaien en veel lawaai maakt. Als de lagers versleten zijn, moeten ze worden vervangen. Je moet heel voorzichtig zijn wanneer je dit doet, want het is een delicaat proces.

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren: Luide motor

Als de motor van uw wasmachine geluid maakt, kan dit te wijten zijn aan verschillende problemen. Het meest voorkomende probleem is dat de lagers in de motor versleten zijn. Dit zorgt ervoor dat de motor een knarsend geluid maakt wanneer deze de kuip van de wasmachine probeert te draaien. Een andere mogelijkheid is dat de koolborstels van de motor versleten zijn. Dit kan een kloppend geluid veroorzaken als de borstels proberen te draaien. Ten slotte kan de aandrijfriem los of beschadigd zijn, waardoor ook de motor geluid gaat maken.

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren: Versleten ophangstangen

De ophangstangen helpen de waskuip te ondersteunen en waterpas te houden terwijl deze draait. Na verloop van tijd kunnen de ophangstangen versleten of beschadigd raken, waardoor de kuip ongelijkmatig gaat draaien en veel lawaai maakt. Als de ophangstangen versleten zijn, moeten ze worden vervangen. Het is het beste om een ​​ervaren technische professional in te huren om het werk te doen. Dit is een aspect dat u niet lichtvaardig wilt opvatten.

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren

Als uw wasmachine niet goed is geïnstalleerd, kan dit ook geluidsproblemen veroorzaken. Een veelvoorkomend probleem is dat de wasmachine niet waterpas staat. Hierdoor kan het bad onregelmatig draaien en veel lawaai maken. Een andere mogelijkheid is dat de slangen niet goed zijn aangesloten. Dit kan ertoe leiden dat het water in de wasmachine rondspat, wat veel lawaai veroorzaakt. Ten slotte kan de elektrische aansluiting los zitten, waardoor de wasmachine ook geluid maakt.

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van een luidruchtige wasmachine. De meest voorkomende redenen zijn losse trommelschroeven, versleten kuiplagers en een luide motor. Om een ​​luidruchtige wasmachine te repareren, moet u de schroeven controleren en indien nodig vastdraaien. Mogelijk moet u ook de kuiplagers of de motorborstels vervangen. Ten slotte, als het probleem in de aandrijfriem zit, moet u deze vervangen. Neem contact op met witgoed reparatie Amsterdam voor meer hulp per telefoon of app via 020-2610263 of vul het formulier op de website in.

Storing wasmachine Samsung

Storing wasmachine Samsung

Storing wasmachine Samsung, zoals knipperende cijfers en letters betekent dat er iets mis is gegaan met uw Samsung-wasmachine. Maar wat? Het kan iets eenvoudigs zijn dat u zelf kunt oplossen en een servicebezoek kunt vermijden. Of het kan ernstig genoeg zijn dat u bij de wasmachine weggaat en een professional inschakelt.

In 2016 heeft Samsung een terugroepactie uitgevaardigd van 2,8 miljoen wasmachines met een bovenlader tussen maart 2011 en april 2016, omdat de bovenkant tijdens het gebruik onverwachts kan losraken, wat een risico op letsel door impact met zich meebrengt.

Als je problemen hebt met je voorlader wasmachine, kan deze tabel je helpen de foutcodes te ontcijferen en een weloverwogen beslissing te nemen.

Storing wasmachine Samsung

storing wasmachine samsung

LO of FL: Fout in deurslot

Als de deur na zeven pogingen niet ontgrendelt nadat de wascyclus is voltooid, krijgt u de LO- of FL-code.

Begin met het loskoppelen van de wasmachine en forceer de deur.

Controleer de bedradingsaansluitingen naar het deurslot / schakelaar, en zet ze indien nodig vast. Als u de deur met geweld opent, kan het deurslot / schakelaar, die vaak van plastic is gemaakt, beschadigd raken. Het is echter eenvoudig te vervangen en veel goedkoper dan een technicus te bellen.

DS: Deur is niet vergrendeld Als de wasmachine niet start, kan de ds-code verschijnen, wat aangeeft dat de deur van de wasmachine open is en dat het slot niet goed werkt. Gebruik de diagnostische testmodus om de deurslot / schakelaarconstructie te controleren. Als dat aangeeft dat het slot defect is, vervang het dan.

DC: Onevenwichtige belasting

De dc-code betekent dat de lading tijdens het laatste centrifugeren als onevenwichtig is gedetecteerd.

Annuleer de cyclus of laat hem gewoon eindigen. Verdeel de lading opnieuw en herhaal centrifugeren.

Als dit het probleem niet oplost, is er mogelijk schade aan het veersysteem. Controleer die gebieden op slijtage, inclusief metaal- of plastic spaanders op de vloer van de binnenkant van de wasmachine.

Storing wasmachine Samsung

Het gebruik van een gewoon wasmiddel of zelfs te veel hoogrendement wasmiddel kan overmatig schuim produceren. Dit verlengt de duur van de cyclus, laat uw kleding plakkerig en vuil worden door teruggeworpen vuil en kan uw wasmachine stinken.

Sud (F70): Te veel zeepsop

Laat het zeepsop bezinken en ga naar de centrifuge. Was de kleding opnieuw zonder wasmiddel en maak vervolgens uw wasmachine schoon.

lE: Storing waterniveausensor

Koppel eerst de wasmachine los en controleer de kabelboomverbindingen tussen de waterniveausensor en de hoofdbesturingskaart.

Als de IE-code nog steeds verschijnt nadat de wasmachine weer is aangesloten, moet de waterpeildruksensor worden vervangen.

NF: Probleem met watervulling

Als de wasmachine 40 minuten of langer nodig heeft om te vullen of als het waterpeil na zes minuten niet verandert, verschijnt de nF-code.

Controleer of de watertoevoerkranen achter de wasmachine helemaal open staan ​​en niet knikken. De leidingen kunnen ook bevriezen als de wasmachine wordt blootgesteld aan lage temperaturen.

De code kan ook verschijnen als de vulkleppen van de waterinlaat defect zijn en moeten worden vervangen.

Storing wasmachine Samsung: LE: Laag waterpeil tijdens cycli Waterpeildalingen kunnen worden veroorzaakt door lekken in de waskuip of een onjuist geïnstalleerde afvoerleiding, waardoor het water uit de wasmachine kan worden afgevoerd. Installeer de afvoerleiding opnieuw en probeer opnieuw te vullen.

OE: Overloop of te hoge waterstanden

Een te volle wasmachine wordt meestal veroorzaakt door waterinlaatkleppen die de waterstroom niet goed afsluiten. Vervang de waterinlaatklep.

nF1: Heet- en koudwaterleidingen zijn omgekeerd

Sluit de vulslangen voor warm en koud water correct aan op de achterkant van de wasmachine.

tE: Watertemperatuur is te hoog of te laag

Voer de diagnostische testmodus uit om de watertemperatuur te controleren die de besturingskaart detecteert. Als de werkelijke temperatuur aanzienlijk verschilt, moet de temperatuursensor of thermistor worden vervangen.

Nd: Water loopt niet weg

Als de wasmachine niet binnen 15 minuten leegloopt, controleer dan het afvoerfilter en de afvoerslang van de wasmachine op verstopping of belemmering. Vervang de afvoerpomp als deze defect of beschadigd is.

E2: Sleutel geplakt op besturingskaart

Probeer de sleutel met zachte kracht vrij te maken. Als u de sleutel niet kunt vrijmaken, vervangt u de besturingskaart van de gebruikersinterface (ook wel de subprintplaat genoemd).

3E: Geen signaal van de toerenteller van de aandrijfmotor

Haal de stekker van de wasmachine uit het stopcontact. Controleer de kabelboomaansluitingen op de aandrijfmotor en de elektronische besturingskaart. Als de bedradingsverbindingen in orde zijn, moet de aandrijfmotor of de toerenteller meestal worden vervangen.

2E Storing interne besturingskaart

Koppel de wasmachine vijf minuten los om de elektronische besturingskaart te resetten. Sluit de wasmachine weer aan.

Als de code terugkeert, vervangt u de elektronische besturingskaart.

AE: Communicatiefout tussen de hoofdprintplaat en de subprintplaat in het bedieningspaneel Controleer de kabelboomverbindingen tussen de printplaten in het bedieningspaneel. Als de bedradingsaansluitingen in orde zijn, vervangt u een of beide besturingskaarten.

SF: Hoofdprintplaatfout

Koppel de wasmachine vijf minuten los om de elektronische besturingskaart te resetten. Sluit de wasmachine weer aan.

Als de code terugkeert, vervangt u de elektronische besturingskaart.

Storing wasmachine Samsung

Hr: Verwarmingsrelais defect

Het verwarmingsrelais is een onderdeel op de hoofdprintplaat. Koppel de wasmachine vijf minuten los om de hoofdprintplaat te resetten. Sluit de wasmachine weer aan.

Als de code terugkeert, vervangt u de hoofdprintplaat.

De professionele monteurs van witgoed reparatie Amsterdam verhelpen iedere storing aan uw Samsung wasmachine. Bel nu voor een afspraak 020-2610263 of maak online een afspraak.

Samsung wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren

Samsung wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren is een veel gehoorde klacht in de praktijk bij witgoed reparatie Amsterdam.

samsung wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren

Er zijn verschillende redenen achter de oorzaak van dat bekende luide en verontrustende bonzende geluid wanneer de wasmachine zijn centrifuge cyclus begint. De meest voorkomende oorzaken worden hieronder vermeld.

Samsung wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren: de meest voorkomende oorzaken

Als de ton van een bovenlader tegen de zijkant van de wasmachine begint te slaan wanneer de centrifuge begint (voordat de topsnelheid wordt bereikt), duidt dit op een waarschijnlijk ongebalanceerde belasting.

Pauzeer de cyclus en plaats de kleding in de mand en probeer het opnieuw. Als echter geen enkele hoeveelheid opnieuw rangschikken het probleem corrigeert, is de kans groot dat er een mechanisch probleem bestaat. De meeste nieuwere bovenladers (minder dan acht jaar oud, bijvoorbeeld) gebruiken ophangstangen om het gewicht van de kuip, de korf en het onderwaterhuis (transmissie) te dragen. Aan het einde van elke staaf is een veer ontworpen om het gewicht van een typische natte wasbelasting te dragen. De veren en stangen helpen de hoeveelheid zijdelingse en front-to-back beweging tijdens de centrifugeercyclus te beperken. Wanneer de veren beginnen te verzwakken na gebruik, neemt de neiging van het kuip- en mandsamenstel om de grenzen van veren te overschrijden dramatisch toe, en slaat het samenstel tegen de zijden van de wasmachine, waardoor het luide en storende geluid wordt gecreëerd. Het type reparatie om dit probleem te verhelpen is gecompliceerd en vereist een professionele, goed geïnformeerde reparatie van de wasmachine.

Samsung wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren

Een soortgelijk probleem doet zich ook voor bij voorlader wasmachines. De redenen verschillen echter van die van een bovenlader wasmachine. Een wasmachine met voorlader is veel zwaarder en groter dan de tegenhanger van de bovenste belasting. Een uit balans zijnde conditie kan het gevolg zijn van een machine op ongelijke hoogte of een versleten lager dat radiale speling in de wasmandschacht mogelijk maakt, waardoor de gehele kuip en korfassemblage wild uit de hand loopt. Als een versleten kuiplager de oorzaak is, is dit een aanzienlijke reparatie waarvoor een reconstructie van de kuip en de korf vereist is. Vele malen een oplossing van deze omvang en kosten resulteert in een totale vervanging van de machine.

Een wasmachine met voorlader gebruikt dempers (schokdempers) en tub hangers (zware veren) om de opwaartse en neerwaartse beweging van de kuip en de mand tijdens de centrifuge te beperken. Deze dempers verslijten en net als zwakke veren in de bovenste beladingsring, kunnen de kuip en de mandconstructie het klapgeluid produceren. Nogmaals, dit is een betrokken en zeer technische reparatie waarvoor de vaardigheid en kennis van een bekwame wasmachine technicus vereist is.

De meest voorkomende oorzaken van een ongebalanceerde belasting in zowel bovenladers als voorladers, benadrukken het belang van het gebruik van alleen bekwame en vakkundige technici voor het repareren van de wasmachine die ervaring hebben met het specifieke model dat voor reparatie in aanmerking komt.

AEG Lavamat deurvergrendeling vervangen

AEG Lavamat deurvergrendeling vervangen

AEG Lavamat deurslot vervangen

AEG lavamat deurvergrendeling vervangen: Wij geven u het vakmanschap dat u mag verwachten van het beste reparatiebedrijf. Ons reparatieteam is er trots op onze klanten geweldige reparaties en oplossingen te bieden. Met ons vereenvoudigd proces voor het voltooien van elke reparatie, nemen we de angst weg van repareren van witgoed machines.

Met een sterke achtergrond in reparatieservice voor witgoed apparatuur, kunt u op ons vertrouwen

We geloven er sterk in om verbonden te blijven met onze klanten. Als er tijdens het project problemen ontstaan, kunt u erop vertrouwen dat we zullen luisteren en handelen. Als u het reparatiebedrijf van het apparaat wilt laten luisteren naar uw reparatieverzoeken, neem dan contact op met de experts van witgoed reparatie Amsterdam.

Voor particulieren en bedrijven

We zijn al meer dan 15 jaar actief en in die tijd hebben we reparaties aan huishoudelijke apparaten uitgevoerd voor een groot aantal klanten met verschillende budgetten. Wij hebben de onderdelen van het apparaat om uw apparatuur weer in goede staat te krijgen.

Met een sterke achtergrond in reparatieservice voor witgoed apparatuur, kunt u erop vertrouwen dat uw reparatiewerk wordt beheerd door iemand met vele jaren ervaring in de branche. Als onze klant garanderen wij dat wij voor u zullen zorgen en dat uw reparatie zo probleemloos mogelijk zal verlopen. We begrijpen de toewijding die onze klanten ons bieden en we beloven u nooit teleur te stellen. Wij beschouwen elke klus als een manier om de kwaliteit van uw leven en uw huis te verbeteren.

Onze uitstekende reputatie is een echt bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice. AEG Lavamat deurvergrendeling vervangen is nooit beter geweest dan in onze handen.

Witgoed reparatie Amsterdam streeft naar superieur vakmanschap en aandacht voor detail dat garandeert dat uw witgoed reparatie er één is waar u graag mee pronkt.

AEG Lavamat deurvergrendeling vervangen

Of u nu groot of klein probleem met u wasmachine ervaart, wij behandelen elk type reparatie. Wij bieden professionaliteit en gegarandeerde kwaliteit. Ons team van professionals beschikt over de kennis en expertise die u nodig hebt voor uw reparatieproject voor huishoudelijke apparaten. In deze concurrerende industrie hebben we effectieve werkmethodes en innovatieve technologie ontwikkeld om ons in staat te stellen binnen een redelijke tijd uitstekende resultaten te leveren. Daarnaast bieden we onze klanten kosteneffectieve oplossingen.

We zijn trots op onze aandacht voor detail en opmerkelijke afwerking die we bij elke reparatie aanbrengen. Ons hele team staat te popelen om uw reparatiebehoeften om te zetten in effectieve oplossingen. We werken er hard aan om onze klanten op de hoogte te houden en ervoor te zorgen dat het project tijdig wordt voltooid. Tijdens reparaties heeft ons team te allen tijde duidelijke communicatie met klanten. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in witgoed reparaties en zijn trots op het leveren van diensten tegen betaalbare prijzen.

Wanneer u een monteur nodig heeft voor een AEG Lavamat deurvergrendeling vervangen, is het belangrijk om experts te kiezen die de klus voor elkaar kunnen krijgen. Sinds we ons bedrijf hebben opgericht, zijn we op het snijvlak van de reparatieservice geweest. Onze lange lijst van tevreden klanten getuigt van onze reputatie van het op tijd voltooien van reparatiewerkzaamheden, betaalbaarheid en hoogwaardige afwerking. Onze witgoed monteurs zijn niet alleen enthousiast over de reparatiewerkzaamheden die zij uitvoeren, ze zijn toegewijd aan elkaar en aan onze reparatiebedrijf.

We werken onvermoeibaar om uw verwachtingen als klant te overtreffen. Mis deze kans niet om te profiteren van onze ongelooflijke herstellingsdiensten voor huishoudelijke witgoed apparaten.

Ariston Hotpoint foutmeldingen

Ariston Hotpoint foutmeldingen

Ariston Hotpoint foutmeldingen worden helder uitgelegd door witgoed reparatie Amsterdam. Vaak krijgen wij vragen wat er aan de hand kan zijn bij een foutcode van een werkende wasmachine.Artiston hotpoint foutmeldingen

Er zijn tal van foutmeldingen en soms ziet u door de bomen het bos niet meer.

F01 – Fout in elektronische printplaat
Probleem: wasmachines werken niet – sommige of alle functies kunnen niet worden geselecteerd.
Advies: We raden u aan om het apparaat minstens 2 minuten van het stroomnet los te koppelen (ontkoppelen). Sluit de voeding opnieuw aan en wacht 30 seconden en probeer de machine opnieuw te starten.
Als de fout blijft bestaan, bel dan onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F02 – Storing motorcircuit
Probleem: intermitterend of geen trommelrotatie tijdens wascyclus.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F03 – Fout bij temperatuursensor
Probleem: wasmachines worden niet verwarmd op was- of drooginstellingen.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

Ariston Hotpoint foutmeldingen

F05 – Afvoer van afvalpijpen of pomp
Probleem: Wasmachines deur gaat niet open / de deur kan worden geopend maar er blijft water achter in de trommel.
Advies: Controleer op verstoppingen in uw pompfilter (indien van toepassing op model – zie gebruikershandboek). Controleer ook op eventuele verstoppingen in de afvalwaterslang en in en onder leidingen. Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, is er waarschijnlijk een pompstoring en moet u verdere hulp krijgen.
Als de fout nog steeds aanwezig is, raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F06 – Storing deurvergrendeling
Probleem: Wasmachines kunnen niet worden geopend of gesloten / wanneer de deur is gesloten, start het programma niet.
Advies: Als de deur van uw wasautomaat niet sluit, controleer dan op eventuele obstructies in het deurslot. Als de fout nog steeds aanwezig is, raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F07 – Storing elektronische circuit printplaat / verwarmingscircuit
Probleem: tijdens een wasbeurt pauzeert het programma halverwege / de machine warmt niet op en de pomp loopt continu.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F08 – Storing verwarmer
Probleem: tijdens een wasbeurt pauzeert het programma halverwege.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F09 – Softwarefout
Probleem: Wasmachine is niet in bedrijf, meerdere knipperende lichten en / of weergave. Kan een programma niet selecteren.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

Ariston Hotpoint foutmeldingen

F11 – Fout pompcircuit
Probleem: water blijft in de wasmachine / pompt niet weg.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F12 – Elektronische besturingsfout
Probleem: Wasmachine werkt niet (aanzetten).
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F13 – Fout in de temperatuurdetectie van de droger (alleen wasdrogers)
Probleem: wasdroger droogt kleding niet.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F15 – Storing verwarmingsregeling (wasmachine en wasdroger)
Probleem: Wasmachines verwarmt geen water of pauzeert tijdens een wascyclus / droogt niet of pauzeert tijdens de droogcyclus.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F16 – Storing trommelblokkeringsstand sensor (alleen voor machines met topbelasting)
Probleem: Wasmachine-trommel stopt in de verkeerde positie of is niet vergrendeld in de juiste positie.
Advies: we raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

F18 – Interne gegevensfout
Probleem: sommige of alle weergave / functies werken niet op mijn wasmachines.
Advies: koppel het apparaat minstens 2 minuten los van het elektriciteitsnet (haal de stekker uit het stopcontact). Sluit de voeding opnieuw aan, wacht 30 seconden en probeer de machine opnieuw te starten.
Als de fout blijft bestaan, raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een ​​technicus te boeken.

Snel, effectief en kostenbesparend verholpen.

Belt u gerust met wasmachine reparatie Amsterdam via 020-2610263 voor het maken van een afspraak. Uiteraard kan u ook online een afspraak maken.

Wilt u eerst meer informatie? Vul dan het contactformulier in op deze website en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord betreffende uw wasmachine reparatie in Amsterdam en omstreken.

Bosch wasmachine foutmeldingen

Bosch wasmachine foutmeldingen

Bosch wasmachine foutmeldingen komen in de praktijk geregeld voor. Vaak wordt ons gevraagd waar een bepaalde foutmelding voor staat en hoe men dit kan oplossen. bosch wasmachine foutmeldingen

Er zijn foutmeldingen waar u zelf iets aan kan doen. Helaas zijn er ook foutmeldingen die u zelf niet kunt herstellen.

Onderstaand geven wij de Bosch wasmachine foutmeldingen, welke u kunt tegenkomen.

Fout E16 / F16: Deur open.
Sluit de deur.
Als de fout niet kan worden verholpen, neemt u contact op met onze klantenservice en regelt u een serviceafspraak.

Fout E17 / F17: Watertoevoertijd overschreden.
Open de kraan.
Als de fout niet kan worden verholpen, neemt u contact op met onze klantenservice en regelt u een serviceafspraak.

Fout E18 / F18: Pomptijd overschreden.
Voer een reset uit door het apparaat aan en uit te zetten.
Als de fout niet kan worden verholpen, neemt u contact op met onze klantenservice en regelt u een serviceafspraak.

Fout E19 / F19: Verwarmingstijd overschreden.
De fout die is verbonden met “Foutcode E19 / F19: verwarmingstijd overschreden” kan niet zelf worden verholpen. Neem contact op met onze klantenservice om een ​​serviceafspraak te regelen.

Fout E20 / F20: Onverwachte verwarming.
Voer een reset uit door het apparaat aan en uit te zetten.
Als de fout niet kan worden verholpen, neemt u contact op met onze klantenservice en regelt u een serviceafspraak.

Fout E23 / F23: Aquastop geactiveerd.
De fout verbonden met “Foutcode E23 / F23: Aquastop geactiveerd” kan niet zelf worden verholpen. Neem contact op met onze klantenservice en maak een afspraak voor de service.

Fout E25 / F25: Troebelheidssensor defect.
De fout verbonden met “Foutcode E25 / F25: troebelheidssensor defect” kan niet zelf worden verholpen. Neem contact op met onze klantenservice en maak een afspraak voor de service.

Fout E26 / F26: Analoge druksensor defect.
De fout verbonden met “Foutcode E26 / F26: analoge druksensor defect” kan niet zelf worden verholpen. Neem contact op met onze klantenservice en maak een afspraak voor de service.

Fout F27: Druksensor defect.
De fout verbonden met “Foutcode E27 / F27: druksensor defect” kan niet zelf worden verholpen. Neem contact op met onze klantenservice en maak een afspraak voor de service.

Fout E28 / F28: Flowsensor defect.
De fout verbonden met “Foutcode E28 / F28: stroomsensor defect” kan niet zelf worden verholpen. Neem contact op met onze klantenservice en maak een afspraak voor de service.

Welke Bosch wasmachine foutmeldingen uw machine ook weergeeft, weet dat witgoed reparatie Amsterdam altijd paraat staan om uw machine snel weer op gang te krijgen.

Voor iedere wasmachine reparatie belt u ons via 020-2610263, of reserveer makkelijk online.

Wasmachine AEG foutmelding E20

Wasmachine AEG foutmelding E20

Wasmachine AEG foutmelding E20 duidt op een probleem met het afpompen van het water en is een probleem dat wij bijna dagelijks tegenkomen in de praktijk.wasmachine aeg foutmelding e20

AEG, oudje van 15 jaar, centrifugeert niet meer. Hoor graag of het zinvol is om hem te
repareren.

Mijn pomp van mijn AEG wasmachine werkt niet meer. Hij wast wel etc., ook centrifugeren gaat, maar zodra het water weggepompt moet worden valt hij in de E20 foutcode.

Ik heb een AEG wasmachine. Deze geeft sinds gisteren een foutmelding aan: ‘E20’.
Dit zou wijzen op een verstopping. Ik heb het zelf proberen te verhelpen, maar helaas zonder succes.

Foutmelding I20 bij een AEG wasmachine betekent dat het water niet meer afgevoerd wordt.

Het lijkt er op dat de pomp van wasmachine kapot is. Wasmachine: AEG.

Graag zou ik een afspraak met u willen maken. In verband met onze wasmachine die niet meer centrifugeert. Het gaat om een wasmachine AEG.

Mijn wasmachine wil niet werken, de deur opent niet meer en er is nog water in de machine.

We hebben enkele keren geprobeerd een nieuw programma te draaien maar het werkt niet.

Storing aan zowel wasmachine als AEG Lavamat 76850. Geeft storing E20 (trommel wordt niet leeggepompt. Pompen gaat moeizaam).

Voor diverse problemen met uw AEG wasmachine, waaronder de foutmelding E20, neemt u contact op met u witgoed reparatie service in Amsterdam.

Wasmachine manchet vervangen

Wasmachine manchet vervangen

Wasmachine manchet vervangen is een reparatie, welke bijna dagelijks uitgevoerd wordt door Witgoed reparatie Amsterdam. Zie hieronder veel voorkomende klachten.wasmachine manchet vervangen

Manchet is stuk van
Samsung Ecobubble 8 kg. Graag vervanging.

Bij de Samsung WF0704F7V wasmachine:  manchet is gescheurd tijdens de vakantie en vervangen door schoonvader. Maar waarschijnlijk niet heel goed. Wasmachine geeft een foutmelding, maakt een vreemd geluid en maakt zijn programma niet af. Lijkt alsof de trommel los zit van de manchet waardoor de trommel heel heftig gaat schudden.

Wasmachine rammelt, stuk van rubberen mantel afgevallen (zat tussen de was), mantel zit nu scheef, trommel draait, zo lijkt het, niet meer.

De wasmachine lekt water. Er is een handdoek tussen de ring in de deur van de wasmachine gekomen en heeft de ring losgetrokken. Nu lekt de wasmachine en kan ik niet wassen.

Wasmachine manchet vervangen als gevolg van andere problemen zien wij regelmatig in de praktijk. De glazendeur van mijn AEG wasmachine is gebroken en de rubberband is
beschadigd. Is dit iets wat door jullie gemaakt kan worden?
En weten jullie misschien qua kosten of het de moeite waard is om te
laten vervangen?

Graag zou ik de beschimmelde rubberen ring van mijn wasmachine (AEG Lavamat) willen laten vervangen.

Het kan voorkomen dat de manchet kapot is of gedraaid, of dat de metalen ring van de manchet eruit is. In dit geval kan Witgoed reparatie Amsterdam u van dienst zijn met het monteren van de manchet.

Voor al uw problemen met uw wasmachine belt u met Witgoed reparatie Amsterdam 020-2610263