Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie is ons vak, ongeacht het merk. Onze witgoed reparatie monteur helpt u graag tegen scherpe tarieven van uw problemen af.vaatwasser reparatie

Een erkend witgoedmonteur die bij u langskomt om de vaatwasser te onderzoeken tegen een vooraf afgesproken vaste prijs. Indien de vaatwasser te repareren is dan betaalt u een laag tarief voor de reparatie kosten.

Een vaatwasser is een van de meest gewaardeerde apparaten in huis. Het bespaart ongeveer 4 uur per week aan afwas. Problemen en storingen in uw vaatwasser kunnen het evenwicht van het hele huishouden weggooien. Dat is waar vaatwasser reparatie kan helpen.

Wij hebben meer dan 30 jaar praktische ervaring in de sector. We hebben een verscheidenheid aan vaatwasser reparaties en -services afgehandeld.

Uitvoering van een assortiment

We hebben een groot aantal vervangingsonderdelen en gereedschap op voorraad met gebruik van jarenlange ervaring in vaatwasser reparatie. We zullen de klus voor u op een bevredigend prijsniveau uitvoeren.

Wij zijn een familiebedrijf en hebben uitgebreide ervaring met het oplossen van verschillende problemen met betrekking tot reparatie van de vaatwasser. Wij zijn een team van zeer bekwame en ervaren technici die op efficiënte wijze vaatwasmachines repareren. We zijn perfect uitgerust om alle apparaat problemen op te lossen.

Onze vaatwasser reparaties zijn slechts een belletje verwijderd voor al onze klanten. Wij bieden professionele, betrouwbare en betaalbare diensten om tegemoet te komen aan al uw reparatieproblemen. Onze ervaren technici zullen er alles aan doen om uw kapotte vaatwasser weer aan het werk te krijgen.

Wij bieden een snelle service om uw vaatwasser via onze deskundige technici te repareren. Breng uw leven en de levensduur van uw vaatwasser niet in gevaar. Een veel betere oplossing is om de inspectie over te laten aan professionals van witgoed reparatie Amsterdam

Wij zijn bijna overal in Nederland werkzaam. U kunt op 24/7 service rekenen. Ook in de weekenden zijn wij bereid u uit de brand te helpen.

Bij vaatwasser reparatie in Amsterdam krijgt u niet alleen service maar ook kwaliteit, gezien dat wij ook een erkend leerbedrijf zijn.

Bel gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Antwoord op veel gestelde vragen betreffende vaatwasser reparatie:

Inbouw vaatwasser Etna Avance. De machine werkt goed, maar er lekt water aan één kant. Wij gebruiken daardoor de machine nu niet meer. Het apparaat is verder goed – ooit een waterpomp aan vervangen maar is wel 15 jaar oud. Wat mankeert er nu aan mijn vaatwasser?
Ongeacht het merk: Miele, Bauknecht, Bosch, Hotpoint, Siemens, Whirpool, AEG, Pelgrim, Atag of Zanussi  kunnen wij niet op afstand bepalen of u inbouw/opbouw vaatwasser of afwasmachine reparatie nodig heeft, vandaar de behoefte aan onderzoek door onze vaatwasser reparateur/monteur.

Veel gestelde vragen

Vaatwasser start niet – lampje van de startknop blijft knipperen en daarna hoor je een pieptoon.
Kunnen jullie het repareren en zo ja hoeveel gaat het kosten?
Wij kunnen altijd de storing verhelpen aan uw vaatwasser. Kosten hiervan zijn altijd vast bij ons.

Zijn de onderdelen inbegrepen in de vaste prijzen?
Natuurlijk niet. Alle onderdelen die nodig zijn om uw machine te repareren zijn voor rekening van de klant. Deze worden door ons voor de reparatie bekend gemaakt.

Onze vaatwasser wast niet schoon, en de tablet valt uit de houder. Help? 
Onderzoek is nodig, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Mijn vaatwasser start niet meer. De vaatwasser maakt het geluid van een brommer als ik op de aan-knop druk (die hierna niet gaat branden als voorheen). Er is iets aan de binnenkant waarschijnlijk ontploft. Mijn vraag is nu: hoeveel denkt u dat deze reparatie gaat kosten? Merk: AEG.
Dit kunnen wij niet zomaar zeggen. De vaatwasser moet goed onderzocht worden voordat wij tot oplossing komen.

Onze vaatwasser (Siemens) neemt geen water in. Motor draait wel en indicatielampje van gekozen programma brandt ook. Er zit een elektronisch waterslot op.
Wellicht wordt dat afgesloten vanwege een probleem (lek of verstopping) in de machine? Er ligt geen water onderin de machine. Wel staat de vulruimte (met dop) vol.
Na onderzoek kan pas bepaald worden wat voor over stappen wij moeten ondernemen.

Zoals het onderwerp aangeeft pompt de vaatwasser het water niet meer weg. Voordat ik een nieuwe koop (stel ik liever even uit…) wil ik weten of het nut heeft te repareren (wat kost bv een nieuwe pomp?)
Dit hangt van het type af, dus niet alleen van het merk. Toch blijft een onderzoek nodig om te bepalen of er verder reparatie en iets anders nodig is.

Rode lampje op vaatwasser blijft branden? Wat moet ik doen?
De vaatwasser laten onderzoeken en de storing aan de vaatwasser laten verhelpen.

Wat bieden jullie voor garantie indien ik bij jullie mijn Bosch vaatwasser wil laten repareren?
Wij bieden altijd 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde witgoed reparatie.

Meest voorkomende problemen met vaatwassers:

Vaatwasser Bosch pompt niet
Vaatwasser Bosch foutcode E 24 slang verstopt
Vaatwasser Zanussi pompt niet
Vaatwasser AEG pomp blijft lopen, alle lampjes branden
Vaatwasser AEG code I30
Vaatwasser AEG melding I20
Vaatwasser Siemens foutcode E09
Vaatwasser Siemens E 25
Vaatwasser Siemens code E24 (veel voorkomend)
Vaatwasser Siemens code E 20
Vaatwasser Etna code E4
Vaatwasser Etna code 30
Vaatwasser Bosch code E 14
Vaatwasser Bosch code E 09
Vaatwasser Bosch code E 25
Vaatwasser Fagor fout code F6
Vaatwasser Fagor fout  code D07
Vaatwasser Whirlpool code F8
Vaatwasser Bauknecht code C3
Vaatwasser Bauknecht code F3
Vaatwasser Ariston code E15
Vaatwasser Miele code F14
Vaatwasser SMEG code E1