Wasdroger reparatie Amsterdam

Wasdroger reparatie Amsterdam

wasdroger reparatie amsterdam

Wasdroger reparatie Amsterdam: Een vertrouwd adres voor reparaties aan alle merken wasdrogers.

Mijn droger warmt niet op – help!

De mogelijkheid om de was in je eigen huis te doen, bespaart gezinnen tijd en geld. Helaas zijn verwarmingsproblemen een van de meest voorkomende problemen die gezinnen ondervinden met hun droger. Als het verwarmingselement in uw droger helemaal niet meer werkt, kunt u uzelf urenlang in een wasserette vermaken.

Gelukkig zijn er maar een paar onderdelen die de meeste verwarmingsproblemen veroorzaken bij elektrische en gasdrogers. Hoewel het mogelijk is om al deze onderdelen zelf te vervangen, wordt aangeraden om samen met een plaatselijke specialist van wasdroger reparatie Amsterdam te controleren of het apparaat correct en veilig is gerepareerd.

Elektrische drogers:

Elektrische drogers zijn gemakkelijk te gebruiken, maar ze kunnen ongelooflijk gevaarlijk zijn om aan te werken zonder de juiste gereedschappen. Bekijk de meest waarschijnlijke oorzaken van warmteverlies in een elektrische droger voordat u wasdroger reparatie Amsterdam belt.

Defecte verwarmingsspiralen:

Binnen in je elektrische droger zit een kleine koperen spoel. Dit onderdeel staat bekend als de “verwarmingsspiraal” en is verantwoordelijk voor het maken en distribueren van warmte door het hele apparaat. De verwarmingsspoel kan worden getest met een “hot stick” (ook wel een elektrische continuïteitstester genoemd) om te controleren op vermogen.

Beschadigde thermostaat:

Thermostaten zijn veiligheidsvoorzieningen die de interne hitte van uw droger controleren. Als overtollige warmte wordt gedetecteerd, schakelt de thermostaat automatisch het alarm in door de warmteproductie te stoppen.

Wasdroger reparatie Amsterdam

Er zijn twee redenen waarom uw thermostaat een verwarmingsprobleem kan veroorzaken:

Verstopte ventilatieopeningen: Als de uitlaatopeningen in uw droger verstopt raken, zal de ingesloten warmte de interne temperatuur van het apparaat verhogen en de thermostaat activeren. Als verstopte ventilatieopeningen het probleem zijn met uw machine, verwijder dan het pluisscherm en de ventilatieopening.

Kapot onderdeel: af en toe stoppen thermostaten vanwege slijtage en werken. Gelukkig kunt u het onderdeel zelf vervangen voor een fractie van de kosten die het zou kosten om een ​​nieuwe droger te kopen. Om te bepalen of de thermostaat in uw droger kapot is, neemt u contact op met uw wasdroger reparatie specialist en vraagt ​​u om een ​​inspectie.

Voor een betrouwbaar witgoed reparatie bedrijf in Amsterdam, belt u met 020-2610263.