Wasmachine lekt Amsterdam ervaring

Wasmachine lekt Amsterdam ervaring

Wasmachine lekt Amsterdam ervaring: Lekt uw wasmachine water? Ook dan belt u met de witgoed monteur in Amsterdam en omgeving. Vaak kan het probleem dezelfde dag nog worden gerepareerd. wasmachine lekt Amsterdam ervaring

Mirjam Rooijers
Ik ben Lea en woon in Amsterdam Westerpark buurt! Gisteren lekte mijn wasmachine ineens aan de onderkant. Ik was helemaal in paniek omdat ik vaak was en nog heel veel moest wassen voor mijn vakantie.
Ik kwam De Master op internet tegen en ik heb ze gebeld. Ze konden gelijk langs komen om te kijken en het probleem was al snel gevonden gelukkig!
Ze konden de volgende ochtend gelijk om 8:30 uur langskomen. Dat gebeurde ook en binnen 10 minuten was de circulatie pomp vervangen en konden ze alweer weg!
Ik heb gelijk via Ideal een hele redelijke prijs betaald en klaar was kees!
Echt super snelle en vriendelijke en goede service. Ik raad het iedereen aan. TOP!
Vincent Goris
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Goed advies gekregen over de wasmachine en de machine was heel snel weer gefixt. Vriendelijke en goede service!

Franciscus Smeulders
Onlangs hebben wij de monteur van witgoed reparatie laten komen om een storing aan onze AEG wasmachine te laten verhelpen.
in eerste instantie heeft deze monteur een schoonmaakbeurt aan de machine gegeven. Daarmee is de storing verdwenen.

Een week hierna hadden wij hetzelfde euvel. De monteur heeft toen de afvoerpomp vervangen, terwijl dit niet onder de garantie viel. Er werd niets voor de pomp berekend, alleen hebben wij een bedrag voor het vervangen van de pomp betaald.

Dus dit hebben ze uit coulance gedaan. Je kunt ook niet op een schoonmaakbeurt garantie verwachten. Eens!

Twee keer rijden voor hetzelfde probleem vind ik wel klasse van dit bedrijf. Eerlijk en betrouwbaar en wij komen zeker bij jullie terug in de toekomst.

thu tran
Ik belde op een dag laat in de middag en kreeg een afspraak voor de volgende dag tussen 1500 en 1800 uur.
De monteur belde om 1400 euro dat hij voor liep op schema en vroeg of eerder mogelijk was.
Hij kon het probleem met mijn Zanussi wasmachine snel vaststellen, had het onderdeel in zijn busje en 40 minuten later werkte alles weer prima.
Professioneel en de persoon die de afspraak inplande was aangenaam en informatief.
Ik bel zeker weer indien nodig.
Witgoed reparatie service Amsterdam hecht uiteraard heel veel aan de positieve ervaringen van onze klanten. Wij doen er dan ook alles aan om een goede indruk achter te laten.
Wat voor wasmachine reparatie probleem u ook heeft, weet dat u altijd een beroep kunt doen op onze wasmachine technici in Amsterdam.

2 reacties op “Wasmachine lekt Amsterdam ervaring

  1. Na 13 jaar trouwe dienst heeft onze VW AEG vaatwasser het begeven. Contact opgenomen met ‘Witgoedreparatie Service De Master’. Donderdag gebeld en op ons verzoek kwamen de mannen al op zaterdag kijken naar de vaatwasser (op vrijdag konden wij niet). Aardige kerels die al snel zagen dat de vaatwasser op zijn einde was. Ze hebben ons gelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn mbt een nieuwe vaatwasser of 2de hands vaatwasser. Wij zijn gegeaan voor de 2de hands vaatwasser. Zondag gebeld om onze keuze aan te geven en dinsdag kwamen de heren de 2de hands vaatwasser plaatsen (zelfd type, 1 generatie later). De mannen werkten super snel en met 1,5 uur was alles klaar.
    Goede en vriendelijke service.

    1. Heer Aitatus,

      AEG wasmachines zijn zeer betrouwbaar maar ineens krijgen ze ook kuren en dan staat u voor de vraag: moet ik dan een nieuwe vaatwasser kopen of een tweedehands. Onze monteur gaf u een eerlijk advies. Soms moeten wij gewoon afscheid nemen van dierbaren :-). Bij sommige dealers van witgoed krijgt u alleen maar 1 jaar garantie op een nieuwe aankoop, dus u heeft een bijna nieuwe vaatwasser gekocht. Wij bedanken u van harte voor uw aankoop en wensen u veel plezier hiermee. Van harte groeten terug. Het team van Witgoed reparatie service Amsterdam De Master.

Reacties zijn gesloten.