Wasmachine lekt Amsterdam ervaring

Wasmachine lekt Amsterdam ervaring

Wasmachine lekt Amsterdam ervaring: Lekt uw wasmachine water? Ook dan belt u met de witgoed monteur in Amsterdam en omgeving. Vaak kan het probleem dezelfde dag nog worden gerepareerd. wasmachine lekt Amsterdam ervaring

Mirjam Rooijers
Ik ben Lea en woon in Amsterdam Westerpark buurt! Gisteren lekte mijn wasmachine ineens aan de onderkant. Ik was helemaal in paniek omdat ik vaak was en nog heel veel moest wassen voor mijn vakantie.
Ik kwam De Master op internet tegen en ik heb ze gebeld. Ze konden gelijk langs komen om te kijken en het probleem was al snel gevonden gelukkig!
Ze konden de volgende ochtend gelijk om 8:30 uur langskomen. Dat gebeurde ook en binnen 10 minuten was de circulatie pomp vervangen en konden ze alweer weg!
Ik heb gelijk via Ideal een hele redelijke prijs betaald en klaar was kees!
Echt super snelle en vriendelijke en goede service. Ik raad het iedereen aan. TOP!

2 reacties op “Wasmachine lekt Amsterdam ervaring

  1. Na 13 jaar trouwe dienst heeft onze VW AEG vaatwasser het begeven. Contact opgenomen met ‘Witgoedreparatie Service De Master’. Donderdag gebeld en op ons verzoek kwamen de mannen al op zaterdag kijken naar de vaatwasser (op vrijdag konden wij niet). Aardige kerels die al snel zagen dat de vaatwasser op zijn einde was. Ze hebben ons gelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn mbt een nieuwe vaatwasser of 2de hands vaatwasser. Wij zijn gegeaan voor de 2de hands vaatwasser. Zondag gebeld om onze keuze aan te geven en dinsdag kwamen de heren de 2de hands vaatwasser plaatsen (zelfd type, 1 generatie later). De mannen werkten super snel en met 1,5 uur was alles klaar.
    Goede en vriendelijke service.

    1. Heer Aitatus,

      AEG wasmachines zijn zeer betrouwbaar maar ineens krijgen ze ook kuren en dan staat u voor de vraag: moet ik dan een nieuwe vaatwasser kopen of een tweedehands. Onze monteur gaf u een eerlijk advies. Soms moeten wij gewoon afscheid nemen van dierbaren :-). Bij sommige dealers van witgoed krijgt u alleen maar 1 jaar garantie op een nieuwe aankoop, dus u heeft een bijna nieuwe vaatwasser gekocht. Wij bedanken u van harte voor uw aankoop en wensen u veel plezier hiermee. Van harte groeten terug. Het team van Witgoed reparatie service Amsterdam De Master.

Reacties zijn gesloten.