Wasmachine reparatie Amsterdam Geuzenveld

Wasmachine reparatie Amsterdam Geuzenveld

Wasmachine reparatie Amsterdam Geuzenveld is gekwalificeerd voor het uitvoeren van reparatie en onderhoud aan alle gangbare wasmachine-merken, gewoon gemakkelijk bij u thuis. Wasmachines komen tegenwoordig in ontelbare uitvoeringen, maar berusten uiteindelijk op dezelfde principes om uw was goed schoon te krijgen.  Wij beschikken over monteurs welke bekwaam zijn in de meest uiteenlopende reparaties, maar ook voor onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Dit kan nodig zijn wanneer uw machine weliswaar nog werkt, maar de was prestaties achteruit gaan of de machine vreemd ‘gedrag’ begint te vertonen, zoals apart geluid of heviger schudden dan dat u gewend bent. Om zo lang mogelijk optimaal van uw wasmachine te genieten, is een onderhoudsbeurt op z’n tijd dan ook geen overbodige luxe.

Wasmachine reparatie Amsterdam Geuzenveld voert veel reparaties uit aan afvoerpompen hetgeen een veelvoorkomend defect aan de wasmachine is. De pomp van de wasmachine bevindt zich aan de onderkant van het apparaat, en zorgt ervoor dat het water in de machine op gezette tijden via de afvoer wordt weggeleid. Wanneer de pomp van uw wasmachine kapot is, dan zal de was ook na het centrifugeren nog kletsnat aanvoelen.

Dit kan overigens ook gebeuren wanneer de afvoer verstopt zit, bijvoorbeeld door een klein kledingstuk dat daarop terecht gekomen is. De monteur van Wasmachine reparatie Amsterdam Geuzenveld heeft een dergelijke reparatie binnen een mum van tijd uitgevoerd; vervangende onderdelen hebben wij veelal standaard op voorraad.

Wasmachine reparatie Amsterdam Geuzenveld

Wat ook kan gebeuren is dat een klein kledingstuk bij het draaien van de trommel via het deurrubber tussen de trommel en de behuizing van uw wasmachine terecht komt. In het geval van een zacht kledingstuk zoals een sok, zal dit gelukkig niet snel tot problemen leiden en heeft u er wellicht niet eens erg in – behalve dan dat u een sok mist. Mocht het echter een groter item betreffen zoals bijvoorbeeld een bh (of -beugel), dan is het zaak deze zo snel mogelijk te verwijderen omdat anders al gauw schade aan uw machine dreigt te ontstaan. Een vreemd geluid tijdens het draaien van de trommel kan een aanwijzing zijn dat dit het geval is. Wacht in dergelijke gevallen niet te lang maar schakel meteen Wasmachine reparatie Amsterdam Geuzenveld in, voor snelle en professionele aanpak van al uw wasmachine problematiek en onderhoud!