Wasmachine reparatie Amsterdam Zuidoost

Wasmachine reparatie Amsterdam Zuidoost

Wasmachine reparatie Amsterdam Zuidoost over de levensverwachting van wasmachines.wasmachine reparatie amsterdam zuidoost

Er was een tijd dat je een nieuwe wasmachine kon kopen en dat deze de komende 20 jaar mee kon gaan.

Wat eens 20 plus jaren was, is nu 5 tot 8 jaar. Dit komt door de productie van wegwerpbare, snel versleten onderdelen.

Het is geen verrassing dat een klant vraagt: “Wat is er mis met mijn wasmachine?”. In veel gevallen is er niets mis, alleen het geluid van nieuwe technologie. Automatische belastingmeting Waterpassen meten wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd, omdat de wasmachine een zoemend geluid maakt bij het automatisch aanpassen van de belasting. Dit wordt vaak aangezien als een probleem. Uit balans belastingdetectoren zijn ook veel gevoeliger in de wasmachine van vandaag, die ook een verkeerde diagnose stelt dat er iets mis is. Lange tussenpozen tussen wassen, spoelen en centrifugeren dragen ook bij aan deze veronderstelling dat er iets mis is met de wasmachine.

Wasmachine reparatie Amsterdam Zuidoost hersteld alle problemen bij alle merken en typen wasmachines.

Hoewel er veel gevallen zoals deze zijn, zijn er zelfs meer wanneer reparatie nodig is en er een probleem optreedt met uw wasmachine. Wasmachinereparatie kan worden opgesplitst in veel verschillende gebieden zoals besturingskaart, elektrisch, motor, pomp, ophanging en trommel. Problemen met de besturingskaart staan ​​bovenaan de gerepareerde reparaties. Vaak, als een besturingskaart niet goed werkt, is dit te wijten aan een geautomatiseerde timer die verantwoordelijk is voor het regelen van alle verschillende circuits in de machine, zoals aftap- en verwarmingscircuits. Gewoonlijk worden alle componenten in de wasmachine getest inclusief de bedrading om de besturingskaart uit te sluiten. Vanwege de moeilijkheid om een ​​probleem met de besturingskaart te diagnosticeren, wordt het hele moederbord vervangen. Een vervanging van de besturingskaart kan variëren van 150 tot 300 euro. Bij het overwegen van vervanging van een besturingskaart kiezen consumenten vaak een nieuwe wasmachine vanwege de totale kosten in verband met de kosten van een nieuwe.

Elektrische problemen kunnen het directe gevolg zijn van de bedrading van de motor, pomp en besturingskaart. Dit is het gemakkelijkst om uit te sluiten. Als het elektrisch is, zijn vervangingsonderdelen relatief goedkoop. Sommige sproeimotoren draaien op eenfase-AC voedingsmotoren. Dit type motor is zeer duurzaam met minimale reparaties. Een veel gebruikte motor is de inductiemotor met gesplitste fase. Dit is een goedkope motor. Deze motor heeft meer snelheidsvariaties en heeft minder slijtage in de fijne draaddichtheid. De snelheden zijn constant. Hoewel nieuwe motoren minder slijtage vertonen en efficiënter zijn dan oudere modellen, is de houdbaarheid minder dan de helft van de oude traditionele modellen. In tegenstelling tot besturingskaarten, zal een motor worden vervangen vanwege de kosten van reparatie versus nieuw. Het falen van de pomp is duidelijk wanneer het water na een wascyclus in de trommel wordt gelaten en niet zal worden uitgespoeld. Deze reparatie is marginaal. Als een wasmachine trilt en beweegt, is er waarschijnlijk een probleem met de ophanging en de trommel. Dit zal hoogstwaarschijnlijk leiden tot een uit balans zijnde belasting. Suspensiespoelen zijn goedkoop, drums zijn duur, wat leidt tot een vervanging versus reparatie. Al deze problemen die tot reparaties leiden, zijn het meest kosteneffectief in de huidige markt, terwijl de aankoop van een verlengde garantie de kosten door 1 reparatie zal laten absorberen.

Wasmachine reparatie Amsterdam Zuidoost biedt 6 maanden garantie op alle reparaties en onderdelen indien deze benodigd zijn.