Wasmachine reparatie Amsterdam

Wasmachine reparatie Amsterdam ?

Wasmachine reparatie Amsterdam dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en zonder voorrijkosten in Amsterdam en omgeving. Kundige monteurs helpen u graag met het oplossen van uw wasmachine problemen. Eerlijke prijzen en uitstekende service zijn voor ons de combinatie voor het behalen van ons succes.

Wasmachine reparatie Amsterdam: onze service is anders en dit ervaren onze klantenwasmachine reparatie amsterdam- witgoed-reparatie.net

Wanneer uw wasmachine het begeeft, zit u al gauw met stapels wasgoed voordat de gemiddelde monteur uw afspraak in kan plannen. Maar niet bij wasmachine reparatie Amsterdam!

Ons team van vakkundige wasmachine monteurs staat bij vroege melding doorgaans nog dezelfde dag voor u klaar!

Wasmachine reparatie Amsterdam en storing melden

Wanneer wij uw storingsmelding tijdig ontvangen, kunnen wij uw machine in de meeste gevallen dezelfde dag nog repareren. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad en zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Zo hoeft uw kapotte wasmachine niet meer hinder te bezorgen dan nodig en dat tegen een scherpe prijs.

Bij wasmachine reparatie  Amsterdam  hanteren wij een vast bedrag van 72,60, inclusief BTW voor voorrijkosten en bezoek van de monteur. In het centrum van Amsterdam met postcodes 1011 tot 1019 bedragen de onderzoekskosten 90,75, inclusief BTW.

Onze naam staat bekend door jaren ervaring en goede service

Wasmachine reparatie Amsterdam heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en doet er dan ook alles aan om uw wasmachine reparatie zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen.

Een telefoontje volstaat om direct een afspraak in te plannen met één van onze deskundige monteurs. Wanneer het even kan, streven wij er altijd naar om uw reparatie dezelfde dag nog in te plannen. Dit voorkomt een onnodig grote aanslag op uw huishouden, zowel in praktische zin als financieel. Immers vervult de wasmachine in veel huishoudens een centrale rol, wat voor aardig wat stress kan zorgen wanneer deze uitvalt – nog afgezien van de bijkomende kosten.

Wasmachine reparatie Amsterdam

Wasmachine reparatie Amsterdam helpt u de ongemakken van een kapotte wasmachine tot een minimum te beperken. Dankzij onze snelle en effectieve aanpak bent u verzekerd van een uitstekende service en vlot resultaat tegen een scherpe prijs. Bel daarom meteen voor het plannen van uw afspraak! Bel nu en maak direct een afspraak met de vakkundige monteurs van Amsterdam.

Klanten van wasmachine reparatie Amsterdam aan het woord. Lees hieronder hoe de klanten hebben beoordeeld.wasmachine reparatie amsterdam

Google recensies voor wasmachine reparatie Amsterdam:

Laura Rozemeijer
1 review
een maand geleden
Mijn Miele wasmachine is 15 jaar oud en deed het altijd prima naar behoren, dat ik dacht geen nieuwe wasmachine nodig te hebben voor de langere termijn. Helaas centrifugeerde het apparaat niet meer goed afgelopen week en hoorde ik keiharde geluiden van de motor komen. Ik dacht dat dit het einde was en stond net op het rand een nieuwe machine bij de Mediamarkt te bestellen. Op werk hoorde ik van een collega over wasmachine reparatie Amsterdam, wat recent ook voor hem een apparatuur had gerepareerd, en dacht ik bel even voor advies en heb een afspraak gemaakt. De monteurs waren langs gekomen en hebben het apparaat onderzocht. Ze hebben aangeraden om juist geen nieuwe te bestellen, omdat dit Machine juist beter zou kunnen zijn dan een nieuwe. De monteurs van wasmachine reparatie Amsterdam hebben bepaalde onderdelen vervangen voor een redelijke prijsje en mijn machine werkt nu een weekje verder nog prima naar behoren. Zeker dus een aanrader! Ook super aardige heren.

Wasmachine reparatie Amsterdam is het adres voor klantvriendelijkheid

Rens Zeieen
1 review
2 maanden geleden
Hele fijne ervaring met witgoed reparatie Amsterdam. Wij verblijven een tijd in het buitenland en hebben onze woning verhuurd aan derden. Kort na ons vertrek heeft onze Siemens wasmachine het begeven. Erg vervelend voor de huurders. De machine was ineens gestopt en de deur ging niet meer open. Er moest snel actie worden ondernomen. Andere bedrijven benaderd, maar zij wilden niet zelf contact opnemen met de huurders – daar hadden ze geen tijd voor. Contact opgenomen met witgoed reparatie Amsterdam om te kijken wat zij voor mij konden betekenen op afstand. Niets anders dan lof. Ik kon het telefoonnummer van mijn huurders doorgeven om een afspraak in te plannen. Makkelijk, want dan zat ik er niet steeds tussen. Per e-mail was alles snel geregeld. Tijdens het bezoek van de witgoed monteur bleek dat er een probleem was met de afvoerpomp. De monteur had de pomp bij zich, dus er kon direct gerepareerd worden. De pomp is vervangen tegen een heel schappelijke prijs. Mijn huurders hebben uiteindelijk maar 1 dag zonder wasmachine gezeten. Fijn dat ik me om het geheel geen zorgen meer hoefde te maken. Indien ik meer sterren kon geven, dan had ik dit gedaan. Zij zijn het meer dan waard en gaan een stap verder waar andere bedrijven stoppen.