Wasmachine reparatie Amsterdam

Wasmachine reparatie Amsterdam

Wasmachine reparatie Amsterdam dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en zonder voorrijkosten in Amsterdam en omgeving. Kundige monteurs helpen u graag met het oplossen van uw wasmachine problemen. Eerlijke prijzen en uitstekende service zijn voor ons de combinatie voor het behalen van ons succes.

Onze service is anders en dit ervaren onze klanten. Wanneer uw wasmachine het begeeft, zit u al gauw met stapels wasgoed voordat de gemiddelde monteur uw afspraak in kan plannen. Maar niet bij wasmachine reparatie Amsterdam! wasmachine reparatie amsterdam witgoed-reparatie.net

Ons team van vakkundige wasmachine monteurs staat bij vroege melding doorgaans nog dezelfde dag voor u klaar!

Wanneer wij uw storingsmelding tijdig ontvangen, kunnen wij uw machine in de meeste gevallen dezelfde dag nog repareren. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad en zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Zo hoeft uw kapotte wasmachine niet meer hinder te bezorgen dan nodig en dat tegen een scherpe prijs.

Bij wasmachine reparatie  Amsterdam  hanteren wij een vast bedrag van 72,60, inclusief BTW voor voorrijkosten en bezoek van de monteur. In het centrum van Amsterdam met postcodes 1011 tot 1018 bedragen de onderzoekskosten 90,75, inclusief BTW.

Wasmachine reparatie Amsterdam

Onze organisatie heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en doet er dan ook alles aan om uw wasmachine reparatie zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen.

Een telefoontje volstaat om direct een afspraak in te plannen met één van onze deskundige monteurs. Wanneer het even kan, streven wij er altijd naar om uw reparatie dezelfde dag nog in te plannen. Dit voorkomt een onnodig grote aanslag op uw huishouden, zowel in praktische zin als financieel. Immers vervult de wasmachine in veel huishoudens een centrale rol, wat voor aardig wat stress kan zorgen wanneer deze uitvalt – nog afgezien van de bijkomende kosten.

Wasmachine reparatie Amsterdam helpt u de ongemakken van een kapotte wasmachine tot een minimum te beperken. Dankzij onze snelle en effectieve aanpak bent u verzekerd van een uitstekende service en vlot resultaat tegen een scherpe prijs. Bel daarom meteen voor het plannen van uw afspraak! Bel nu en maak direct een afspraak met de vakkundige monteurs van Amsterdam.

Klanten van wasmachine reparatie Amsterdam aan het woord. Lees hieronder hoe de klanten hebben beoordeeld.wasmachine reparatie amsterdam

Google recensies voor wasmachine reparatie Amsterdam:

Wij kregen iemand over de vloer die zich voordeed als witgoed monteur, maar mijn man is zelfs handiger. 70 euro armer en de machine doet het nog niet. Ook wist hij nog niet eens wat resetten is.
In tegenstelling tot de vakbekwame monteur van Premium witgoed reparatie Amsterdam, die letterlijk en figuurlijk alles over onze wasmachine kon vertellen en het probleem wist te verhelpen.

Voor 160 euro was ons machine weer draaiend. Je krijgt een goed advies ter plekke of de reparatie rendabel is en dit was voor ons zeer van belang. Kortom, betrouwbaar en vakkundig waar je veel aan hebt. Bij deze willen wij dit bedrijf aanbevelen voor iedereen. Hartelijk groet, Familie Scholten uit Amsterdam Noord.

 
Premium witgoed reparatie Amsterdam hebben me goed geholpen met de reparatie van mijn Miele wasmachine. Snelle service en aardige mensen.
 

Amanda Bingham
Great service! They quickly and efficiently fixed our washing machine before the company we purchased from had even responded to address the problem. We would use them again for sure!

(Vertaald door Google)
Goede service! Ze hebben onze wasmachine snel en efficiënt gerepareerd voordat het bedrijf waar we het kochten zelfs maar had gereageerd om het probleem aan te pakken. We zouden ze zeker weer gebruiken!