Wasmachine specialist Amsterdam

Wasmachine specialist Amsterdam

Wasmachine specialist Amsterdam: Het repareren van uw wasmachine of droger dient altijd  te gebeuren door een deskundig specialist. In veel gevallen met u daarom maar afwachten wanneer de monteur tijd voor u heeft, en of de vereiste onderdelen op voorraad zijn. Niet bij Witgoed Reparatie Amsterdam! Wij zijn 24/7 te bereiken en komen uw storing zo spoedig mogelijk verhelpen. Dankzij een ruime voorraad reserveonderdelen krijgen onze deskundige monteurs uw machine doorgaans dezelfde dag weer aan de praat. Niet voor niets is Witgoed Reparatie dé wasmachine specialist van Amsterdam!wasmachine specialist amsterdam

Stelt u dit eens voor … Je loopt naar je wasmachine, opent het deksel, trekt de kleren uit en merkt op dat die heerlijke geurparels die je erin gooide niet volledig zijn opgelost. Gelukkig is er meer dan waarschijnlijk een logische reden waarom dit gebeurde.

Zorg ervoor dat uw watervoorziening naar behoren functioneert. Dit kan op een paar verschillende manieren worden gecontroleerd. Controleer of uw slangen voor warm en koud water niet zijn gekruist. Niet zeker hoe dat willekeurig zou gebeuren, maar we hebben wel vreemdere situaties meegemaakt. Controleer of beide waterkleppen zijn ingeschakeld. Misschien heeft u ze afgesloten voordat u de woning verliet en alleen een omgedraaid. Controleer de slangen om te zien of er knikken, wendingen of bochten zijn.

Als u een wasmachine met hoog rendement (HE) heeft, is er een trucje voor de reinigingsmiddelen. Gebruik HE-wasdetergent en gebruik niet te veel. Lastig, hè? Gebruik altijd de aanbevolen hoeveelheid voor de grootte en het bodemniveau van uw lading. Bovendien kan het schuim van normale reinigingsmiddelen ervoor zorgen dat uw wasmachine niet meer correct werkt.

Zorg ervoor dat u tijdens het laden van uw wasmachine uw kleding in losse hopen gelijkmatig rondom in de trommel verspreidt. Wanneer u uw wasmachine stevig inpakt, loopt u het risico dat uw kleding niet volledig wordt gespoeld, uw wasmachine door uw hele kamer loopt, wasmachine schade, waterschade EN muur schade.

Als uw kleding uit de wasmachine komt met zand, haren van huisdieren, pluisjes of wat er nog aan vastzit, voer dan twee spoelbeurten extra toe aan de geselecteerde was.

Als je wasmachine nog steeds een probleem heeft, geef ons een seintje op 0686360040 en we sturen een van onze professionele technici om dit voor u te verzorgen!

Wasmachine specialist Amsterdam

Het team van Witgoed reparatie Amsterdam bestaat uit degelijk opgeleide monteurs met jarenlange ervaring op het gebied van wasmachine reparaties. Ongeacht de aard van het probleem kunt u bij ons  rekenen op een grondige inventarisatie van uw machine, gevolgd door een heldere opgave van de te verwachtte kosten voor de vereiste reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent – ook wanneer uw machine de vereiste ingreep niet meer waard blijkt te zijn, wat overigens zelden voorkomt. In de meeste gevallen kunt u uw machine na de reparatie meteen weer in gebruik nemen. Om u te verzekeren van onze expertise , ontvangt u van ons altijd 6 maanden schriftelijke reparatie garantie. Zo bent u niet alleen snel maar ook duurzaam van uw wasmachine storing af.

Bel daarom Witgoed Reparatie Amsterdam voor al uw wasmachine problemen!