Witgoed reparatie

Witgoed reparatie

Witgoed reparatie is gespecialiseerd in reparaties op dezelfde dag voor woningen en bedrijven in Amsterdam en omgeving. We repareren alle grote merken en modellen. Een snelle afspraak is geen overbodige luxe bij ons witgoed reparatie bedrijf.

U kunt erop rekenen dat we op tijd aankomen, alle problemen identificeren en deze repareren tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien biedt witgoed reparatie 100% tevredenheidsgarantie voor elke afspraak en 6 maanden garantie op onderdelen en arbeid. Dat is de beste service die u niet mag missen bij witgoed reparatie en zult u niet bij elk reparatie bedrijf in heel Nederland makkelijk vinden.

Bel nu om een service afspraak in te plannen of gebruik ons formulier om online een afspraak te maken. We kijken ernaar uit van u te horen!Stan Vermulen
2 reviews
★★★★★ 4 maanden geleden
Onze Bosch wasmachine liep vanzelf weg met name tijdens het centrifugeren. Ondanks dat ik twee rechter handen heb, is het mij toch niet gelukt om dit probleem op lossen. De Master witgoed reparatie Amsterdam heeft het voor mij keurig verholpen. Daarom hebben ze een dikke 5 sterren verdiend. Voor herhaling vatbaar.

google reviews witgoed reparatie amsterdam

Peter Brauwer
1 review
★★★★★ 5 maanden geleden
Perfecte timing. Ik had gebeld voor mijn kapotte wasmachine en zij kwamen precies dezelfde dag langs. Bij andere monteurs heb ik soms wel een week moeten wachten. Mijn wasmachine was direct klaar voor gebruik. Ook is het gemaakt voor en goede prijs, met ook nog eens 6 maanden garantie. Beter kan je niet wensen! Top monteurs bij de Witgoed reparatie Amsterdam. Ga zo door!

Mireille deWit
1 review
★★★★★ een jaar geleden
Voor mijn wasmachine Siemens ging de deur niet meer goed dicht en kon ik voor een weekje niet wassen. Na een paar bedrijven te hebben gebeld, kwam ik witgoed reparatie Amsterdam online tegen en heb ze ook gebeld. Een vriendelijke dame nam de telefoon op en stelde me een paar vraagjes met daarna aanbod om een monteur langs te sturen. Ik heb een gekregen voor de volgende dag. Een zeer vriendelijke monteur is op tijd langs gekomen en heeft het probleem snel gecontacteerd. Hij moest een onderdeel bestellen voor de wasmachine deur, omdat die niet op voorraad was. Drie dagen later is hij weer langs gekomen, zoals was beloofd en heeft het onderdeel gemonteerd. Mijn wasmachine deur kan weer dicht en kan de was weer draaien. Zeker een aanrader.